teisipäev, 4. veebruar 2014

Teade!

Joonistusvõistluse SPORT ja MINA tulemused on selgunud! Meie poisid ei pääsenud küll kalendrisse, aga näitus jääb avatuks aprillini. Kas aga poiste tööd näitusele mahtusid? Seda saab kaema minna aadressil: Laikmaa 15, Tallinn.
Euroopa Parlamendi Infobüroo Eestis ja ajakiri Täheke kuulutasid sügisel 2013 välja 4-12 aastaste laste joonistusvõistluse.
Juba kaheksandat aastat järjest toimuv joonistusvõistlus leidis sel aastal aset koostöös Eesti Kergejõustikuliidu ja Eesti Tennise Liiduga - Eesti Tennis 100 egiidi all.

"Sport ja mina" teemalisele võistlusele saadeti kokku enam kui 3200 tööd üle terve Eesti. Joonistusi saadeti aga ka Leedust, Saksamaalt, Ukrainast ja Ameerika Ühendriikidest.
Saadetud joonistusest valis žürii välja ligi 150 joonistust joonistusnäitusele Euroopa Liidu maja infokeskusesse (Laikmaa 15, Tallinn).

Näitus avatakse 6. detsembril ning jääb avatuks kuni 2014a. aprillini. Joonistusvõistluse võidutöödest valmib Euroopa Parlamendi infobüroo 2014. aasta lauakalender. Lisaks võidutöödele valisid ajakiri Täheke, Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Tennise Liit ning Euroopa Parlamendi Eesti saadikud välja eripreemia väärilised tööd.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar