reede, 29. mai 2015

MEIE KLASSI VILLEM NOPIB TAAS VÕIDU!

Rõõm on teatada, et VILLEM on kutsutud autasustamisele. Sedapuhku kirjandustükiga "Loomad otsivad superstaari"! Palju õnne Villemile ja häid mõtteid kõigile järgmisteks kirjutisteks!
Olete väga tublid poisid!!!
Ja siit saab lugeda Villemi lugu:

Loomad otsivad superstaari.

“Tere õhtust! Siin Karl Eerik Taukar. Algamas on taas saatesari Eesti otsib superstaari! Aga sel korral otsime superstaari loomade seast. Pingeliste eelvoorude tulemusel on jõudnud finaali ainult kolm esinejat. Selle hooaja kohtunikud on põder Tanel Padar, konn Maarja-Liis Ilus ja hunt Rein Rannap. Alustame lugudega. Esimene esitaja on Luik, kes esitab laulu Wake Me Up.” Seal ta läheb. 
4 minutit hiljem…… “Oli see vast lugu. Tanel  ütle oma sõnad.” “Nooh, su hääl oli üllatavalt hea, aga mõnesid noote ei noppinud ära. Aitäh!” “Nii Maarja palun.” “No jah, muidu oli hea, aga need kõrged noodid jäid natuke  madalaks.” “Tänan Maarja, palun Rein anna oma hinnang.” “Päris hea, aga ikkagi neid kõrgeid noote ei saanud kätte.” “Suur tänu kohtunikele. Nüüd astub lavale rebane, ta esitab laulu What does the fox say.” 
3 minutit hiljem…….. “Vau, see oli alles mõnus muss. Tanel mis sul on öelda?” Mis siin ikka pikalt rääkida, väga hea, lihtsalt hea.” “Tänud Tanel. Maarja palun, nüüd on sinu kord.” Ma olen lummatud, see oli nii küps esinemine.” “Maarja ja Tanel on vaimustuses, vaatame, mida on öelda Reinul.” “See oli superesitus!” “Rebane on võitnud kohtunike südamed, vaatame, mida suudab meie viimane laulja Karu, kes esitab laulu Redstone Active. Kuulame!”
4 minutit hiljem…… “Oli see vast laul, aga mida arvavad kohtunikud? Tanel palun!” “Need alumised noodid ei tulnud välja, aga muidu hea.” “Aitäh! Maarja palun.” “See lugu oli nii ja naa, nõustun Taneliga, madalad noodid jäid natuke mustaks.” Tänan Maarja. Ja Jaan palun.” Noh, mis siin ikka öelda, nõustun Taneli ja Maarjaga.” “Aitäh kohtunikele! Nüüd jääme ootama, mida on öelda meie televaatajatel. Kallid televaatajad, haarake telefonitorud! Teie käes on meie tulevaste superstaaride saatus! Telefoniliinid on avatud nüüd!”

Pärast järjekordset reklaamipausi….”Ja nüüd on aeg teada saada, kes on selle aasta Loomad otsivad superstaari saatesarja võitja. Pinge kerib….Tänane esimene väljalangeja on Luik. Sa olid väga tubli, aga kahjuks finaalivõitu ei tulnud. Nüüd on jäänud võistlustulle Karu ja Rebane. Kes on selleaastane superstar?” “Karu, sa oled väga hea laulja, aga televaatajate antud hääled viisid võiduni Rebase. Palju õnne rebane! Sina oled Loomad otsivad superstaari võitja!”

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar