reede, 5. veebruar 2016

Tänased esitlused...

...olid taas väga põnevad. Esmalt rääkis Mart meile, mis on freestyle. Miks seda tehakse, mida see arendab. Kas trikke võib kasutada jalgpallis jne. Külas oli meil Mardi sugulane Richie, kes kõik seda meile demonstreeris. Väga põnev oli!  Ütlesin poistele, et kevadeni veel aega on- kõik trikitama!!! Eeskujud on nakkavad Vahva, et need on positiivsed eeskujud! Mulle meeldis noorhärra Richie vastus, kui üks meie noormeestest küsis, et kas Richie mängib arvutimänge - vahel ikka, aga kool ja trikkide õppimine võtavad suurema osa ajast.









Ja siis tuli ja tutvustas meile Linnuteed ning planeete, tähti ja tähtkujusid- Johannes! Hea teemavalik ja huvitav kuulata. Päikesest, galaktikatest ja muust põnevast kosmoses...


Ja tänaseks kolmandaks esinejaks oli Tristan, kes rääkis alkoholi kahjulikkusest inimestele, eriti noortele. Väga asjalikud slaidid. Humoorikas  vaheklipp Ott Sepa esituses. Hästi tehtud!!! Väga tublid poisid taas. Teemavalikud on erinevad, aga huvitavad ja põnevad. Ootame juba järgnevaid esitlusi!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar