kolmapäev, 19. september 2018

Mulle tundub põnev. Äkki sulle ka?

KANDIDEERI JUST FILMI ŽÜRIIDESSE!

Kas tahaksid ka osa saada põnevast ja harivast filmimaailmastJust Film ootab kõiki tegusaid lapsi ja noori võtma osa festivali žüriide tegevusest. Ka sel aastal kutsume laste- ja noortežüriidesse kandideerima lapsi ja noori vanuses 7-13 ning 14-19. Mõlema žürii raskeks, kuid põnevaks ülesandeks on vaadata Just Filmi programmide filme ning valida nende seast välja võitja.
Just Filmil linastub sel aastal üle 50 filmi, mis jaotuvad mitme erineva programmi vahel – lasteprogramm, noorteprogramm, DOC@Just, lapse õiguste programm ning Teadus360. Just Filmi žüriiliikmel on maailmatasemel A-klassi filmifestivalil väga tähtis roll, sest just tema arvamuse põhjal selgub, millised on tänavu parimad filmid. Lisaks on žüriiliikmel võimalus kohtuda filmikülalistega Eestist ja välismaalt, võtta osa PÖFFi eriüritusest ning kohtuda festivalitegijatega.
Lastežüriisse kandideerimiseks:
Kirjuta Justfilmile vähemalt kahest huvitavast filmist. Kirjuta, mis meeldis, mis mitte ja miks. Räägi lühidalt ka endast ning miks just Sina peaksid olema Just Filmi lastežüriis. Saada kiri pealkirjaga “Lastežürii” aadressile konkurss@poff.ee. Ära unusta oma kontaktandmeid(nimi, sünniaasta, telefon, meiliaadress)!
Noortežüriisse kandideerimiseks:
Kirjuta Justfilmile üks filmiarvustus koos lühikese motivatsioonikirja ja enesetutvustuseganing saada need meiliaadressile konkurss@poff.ee, pealkirjaga “Noortežürii”. Ära unusta oma kontaktandmeid (nimi, sünniaasta, telefon, meiliaadress)!
Kandideerimine on avatud 30. septembrini.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar